Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ : Οποίος πιστεύει στο κοράνι, χρήζει ηθικής και νοητικής αποκατάστασης

Οι μουσουλμάνοι που διαβάζουν τον στίχο του κορανίου που λέει: „όταν όμως ο Ζεϊδ αποφάσισε να χωρίσει την γυναίκα του, ΕΜΕΙΣ ( ο Αλλάχ) την ενώσαμε μαζί σου (Μωάμεθ) με τα δεσμά του γάμου“ (Κοράνι 33;37)...

Οι μουσουλμάνοι που το διαβάζουν και επιμένουν ότι ο Μωάμεθ είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς, πρέπει να πάνε για θεραπεία μορφωτικά και ηθικά. 

Οι μουσουλμάνοι που φωνάζουν δυνατά από τον άμβωνα του τζαμιού :“Είπαν κάποτε οι Εβραίοι: Τα χέρια του Θεού είναι δεμένα“ να δεθούν τα δικά τους χέρια πίσω από τον τράχηλό τους ! Καταραμένοι να είναι και για την βλασφημία τους αυτή (Κοράνι 5:64) και μετά κατηγορούν τους Εβραίους ότι σχεδιάζουν να τους καταστρέψουν, πρέπει να θεραπευτούν μορφωτικά και ηθικά. 

ΟΙ μουσουλμάνοι που διαβάζουν τον ακόλουθο στίχο: „Άπιστοι είναι όσοι λένε πως ο Μεσσίας, ο γιος της Μαρίας, είναι Θεός“ (Κοράνι 5:72) κι απαιτούν από την Δύση να σεβαστεί την θρησκεία τους πρέπει να θεραπευτούν ηθικά. Οι μουσουλμάνοι που διαβάζουν τους ακόλουθους στίχους :“Όταν συναντάτε τους άπιστους, να τους σκοτώνετε και να τους σφάζετε και να κρατάτε γερά τα δεσμά της αιχμαλωσίας τους“( Κοράνι 47:4) και : „Θα γεμίσω με τρόμο της καρδιές των απίστων χτυπήστε στον τράχηλο και στις άκρες των δαχτύλων τους““( Κοράνι 8:12) „θα σκοτώνονται, θα σταυρώνονται, θα κόβονται τα χέρια και τα πόδια τους αμφιτερόπλευρα“ “( Κοράνι 5:33), οι μουσουλμάνοι που διαβάζουν αυτούς τους στίχους κι επιμένουν ότι το Ισλάμ είναι θρησκεία ειρήνης πρέπει να θεραπευτούν νοητικά και ηθικά. 

Οι μουσουλμάνοι που ζουν στις ΗΠΑ κάτω από την σημαία και το σύνταγμα τους, προστατευόμενοι από τους νόμους τους, οι οποίοι θεμελιώθηκαν πάνω στις 10 εντολές και τιμώνται κι εξασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα όπως κάθε αμερικανός πολίτης και ταυτόχρονα πιστεύουν στην ηθική του στίχου που λέει: „Δεν θα σε επιδοκιμάσουν ποτέ οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί (Μωάμεθ) αν δεν ασπαστείς το δόγμα τους“ “( Κοράνι 2:120) είναι υποκριτές και χρειάζονται νοητική και ηθική αποκατάσταση.

Ο Σείχης Ταρίκ ζει στις ΗΠΑ. Πόσες φορές οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί του ζήτησαν να ακολουθήσει την θρησκεία τους για να τον επιδοκιμάσουν;

Αυτοί (οι μουσουλμάνοι) κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι δημιούργησε τους ISIS. Προκαλώ κάθε μουσουλμάνο να μου αποδείξει ότι οι ISIS δεν έκαναν κανένα έγκλημα που να μην διέπραξε ο „προφήτης“ Μωάμεθ!!! Οι ISIS έσπειραν τρόμο στους ανθρώπους κι έκοψαν το λαιμό και τ΄ακροδάχτυλα, σταύρωσαν κι έκοψαν χέρια και πόδια σε αντίθετη πλευρά, κατέλαβαν πατρίδες, τις κυρίευσαν, τις λήστεψαν, πήραν τις γυναίκες τους ως σκλάβες του σεξ, πήραν τα χρήματα τους. Ο Μωάμεθ κατέλαβε μέρη, πήρε γυναίκες ως σκλάβες του σεξ, λήστεψε τ΄αγαθά τους. Ποιός μπορεί να τ΄αρνηθεί αυτό; Οι ΙSIS βίασαν τις σκλάβες του σεξ και τις θεωρούσαν απόκτημα τους κι εξέδωσαν φάτβα (εντολή) για σεξουαλικό ιερό πόλεμο σύμφωνα με τον στίχο που λέει : „Προφήτη, σου επιτράπηκε να παντρευτείς με τις γυναίκες στις οποίες έδωσες προίκα, με τις αιχμάλωτες τις οποίες κέρδισες με την δύναμη των χεριών σου“ “( Κοράνι 33:50)

Οι ISIS θα εξολοθρευτούν όταν ο κόσμος του 21ου αιώνα τους εμέσει αλλά δεν θα εκλείψουν αν δεν πάρουν μαζί τους κάθε ίχνος τρομοκρατικής διδασκαλίας.

Λυπάμαι που το λέω από αυτό το βήμα, σύμφωνα με την γνώση μου της ισλαμικής ιστορίας που είναι βαθειά ριζωμένη στην βαρβαρότητα, ότι η αιματοχυσία που είδαμε στην Μέση Ανατολή είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου αυτών που θα συμβούν. Αυτός ο βρώμικος πόλεμος του Ισλάμ θα συνεχιστεί είτε μας αρέσει είτε όχι μέχρι το Ισλάμ να γυρίσει στα παλιά του λημέρια στην Σ. Αραβία όπως το φίδι γυρνάει στην φωλιά του. Δυστυχώς, αν οι προ-παππούδες μας είχαν το κουράγιο ν΄αντιμετωπίσουν το Ισλάμ στην αρχή του, δεν θα είχε εκτραχυνθεί έτσι.

Ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε γενναίοι και ν΄αναλάβουμε την ευθύνη ν΄αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ για να γλιτώσουν οι επόμενες γενιές από το να υποστούν τις καταστροφές που εμείς υποστήκαμε...

Παραθέτουμε το αντίστοιχο βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου